tiistai 3. joulukuuta 2013

Ananas-suklaa vartaat

  Nopea ja helppo tehdä, maistuu niin kesällä kuin talvellakin! :)
           
        
       1 tuore ananas
       400 g Fazerin sinistä, tai muuta maitosuklaata (tummasuklaa käy myös hyvin)
       n. 30 cm pitkiä grillitikkuja

       1. Kuori ja leikkaa ananas sopivan kokoisiksi paloiksi. Valmiiden vartaiden määrä riippuu ananaspalojen koosta. Leikkaa melko paksuja paloja, jotta ne olisi helppo pujottaa vartaisiin!
       2. Laita yhteen grillitikkuun n. 5-7 palaa, koosta riippuen. Aseta vartaat pellille leivinpaperin päälle.
       3. Sulata suklaa vesihauteessa tai miedolla lämmöllä mikrossa. (Varo suklaan palamista!)
       4. Lusikoi sula suklaa tasaisesti kaikkien vartaiden päälle.
       5. Anna suklaan jähmettyä jääkaapissa n. puoli tuntia.
 
                  Kyllä vievät makeannälän!  Tuoreen ananaksen ja suklaan yhdistelmä on mielestäni melko lähellä täydellisyyttä. :)

                                                                        VV
       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti